Gemensam vårstädning 18 maj

Vi inleder dagen med en gemensam vårstädning med samling på gården kl 10.00. Vi kommer att sopa gårdsplan, städa entréerna, fräscha upp gästlägenheten, rensa land, plantera lökar och annat som får vårt hus att glänsa. Vi kommer också att forsla bort cyklar, så glöm inte att märka din cykel med namn och lägenhetsnummer så att den inte blir bortforslad av misstag! Gästlägenheten skulle behöva en uppfräschning och nya möbler! Har ni sängbord, läslampor, soffbord eller garderober ni vill bli av med och som är i dugligt skick välkomnas dessa bidrag.

 

Hungern stillar vi med grillad korv på terassen!

 

Mobila miljöstationen finns i hörnet Fridhemsg 11/Mitisg kl 12.00-13.00 för er som vill slänga grovavfall och miljöfarligt avfall.

 

Deltagande är obligatoriskt för alla medlemmar i föreningen i arbetsför ålder. Får du förhinder finns det möjligthet att åta sig arbetsuppgifter som kan genomföras under en snar framtid alternativt erlägga en avgift om 300 SEK.

 

Varmt välkomna! 

 

 NB: Glöm ej att flytta era bilar från parkeringsplatsen samt märka upp era cyklar innan denna dag.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-